Raspisan je konkurs za dizajn etikete za limenku, u organizaciji Ricen fonda,  Festivala Mikser, Asocijacije Sportom za Sve, pokretom Supernatural i fabrikom proizvodnje limenki Ball Packaging Europe. 

Velika kampanja " Rekreiraj/Recikliraj" nosi ideju rekreativnog bavljena sportom, očuvanju životne sredine i reciklaže. U konkursu mogu da učestvuju svi mladi, neafirmisani dizajneri. Etiketa prvonagrađenog biće proizvedena, a limenke će biti napunjene bezalkoholnim pićem i distribuirane na svim događajima koje pomenute organizacije organizuju u saradnji sa Srbijom.

Rok konkursa: do 10.aprila 2012.godine

Prva nagrada: putovanje na London Design week, obezbeđeno 5 noćenja i troškovi avio karte.

Druga nagrada: bicikl od recikliranog aluminijuma Riciletoo.

Treća nagrada: bicikl retro dizajna Capriolo Flying Machine.

Tema konkursa je rekreiraj-recikliraj i poruka treba da jasno poručuje na zdrav odnos prema sebi svojoj okolini. Predmet konkursa je dizajn etiketa/štampa za limenku 330ml, promera 52mm. Dimenzija etikete/štampe na limenci 9cmx21cm.

Preporučeni formati su : Illistrator, Freehand, Esko Grs, Artpro or Acrobat 7.0. Etikete moraju biti u vektorskom formatu, i pored tog formata obavezno poslati idejno rešenje i u PDF formatu. Tehničke detalje o proizvodu će organizator naknadno sa prvonagrađenim uneti u proizvodnju. 

Redove slati na e-mail: jelena_kis@recan.org i rudan@farmer-spaic.co.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[fb_like]

miradminDizajniraj svoju limenku