My Blog

7 najboljih aplikacija za uređenje doma

Renoviranje kuće može biti i uzbudljivo i glavobolja. Srećom, postoji mnogo aplikacija za uređenje doma koje mogu učiniti upravljanje procesom lakšim, pa čak i zabavnim. Od faze snova pa sve do izvršenja, aplikacije za renoviranje vaše kuće mogu pomoći u skoro svemu što treba da uradite da biste uspešno renovirali i preuredili svoj dom. Evo našeg izbora najboljih aplikacija za renoviranje doma bez posebnog redosleda. Mnogo više o uređenju i dizajnu pogledajte na sajtu omladina.

1. Houzz

Ova sveobuhvatna prodavnica za projekte renoviranja kuće vam pruža sve, od inspirativnih ideja za projekte renoviranja do lokalnih izvođača radova u vašem području koji će vam pomoći da realizujete svoje kućne projekte. Houzz ima funkciju koja vam omogućava da vidite bilo koju sobu u vašem domu kako biste testirali različite enterijere, od nameštaja do boja. Takođe možete dobiti savete o projektima renoviranja i remodeliranja od stručnjaka i učiti iz opsežnih obilazaka i biltena aplikacije. U pauzi pogledajte kako izgledaju neobične skriveni i mali muzeji.

Dnevna soba

Postoji mnogo aplikacija za uređenje doma

2. Palette Cam

Donesite boje prirode u zatvorenom prostoru samo jednim jednostavnim škljocanjem kamere. Aplikacija Palette Cam će povući sve boje na bilo kojoj fotografiji kako bi stvorila prekrasnu paletu boja koju možete koristiti da inspirišete svoj sledeći dizajnerski projekat. Bez obzira da li želite da unesete lepotu plaže u svoje kupatilo ili tople boje zalaska sunca u svoj hodnik, Palette Cam to olakšava.

3. Havenli: Dizajn enterijera

Ako dovođenje profesionalnog dekoratera zvuči kao raj, onda je Havenli aplikacija za vas. Preuzmite aplikaciju da biste radili direktno sa jednim od dizajnera enterijera kompanije Havenli kako biste kreirali prostor svojih snova. Bez obzira da li u potpunosti preuređujete svoju spavaću sobu ili samo završavate svoju trpezariju pre nego što organizujete zabavu, njihovi dizajneri će raditi sa vama kako bi bili sigurni da ćete pronaći savršene komade.

4. Home Improvement Calcs

Suočimo se s tim: matematika nije svačija jača strana. Ako nađete da se češete po glavi kada pokušavate da odredite koliko betona vam je potrebno da napunite svoj prilaz ili koliko tapeta treba da kupite za svoju trpezariju, Home Improvement Calcs je tu da vam pomogne. Sa preko 250 različitih kalkulatora u okviru jedne aplikacije, lako možete pronaći informacije koje su vam potrebne da biste realizovali projekte sa minimalnim gubitkom ili prekomernom potrošnjom.

5. Dizajn kuće 3D

Ova aplikacija za renoviranje kuće vam omogućava da planirate i upravljate svim vašim projektima renoviranja i preuređenja. Možete pogledati svoj tlocrt da biste testirali različite enterijere. Takođe možete dizajnirati i ukrasiti eksterijere svog doma. Neke ideje da uredite svoj balkonski prostor možete pronaći ovde.

6. Magicplan

Magicplan je aplikacija za planiranje kućnih projekata koja uči sve što treba da znate o kreiranju originalnih nacrta. Sa Magicplan-om možete kreirati interaktivni virtuelni tlocrt koristeći kameru vašeg telefona. Još pogodnije, možete skicirati svoje ideje za renoviranje direktno u aplikaciji. U pauzi možete pogledati koji su najpoznatiji skulptori današnjice.

7. HomeZada

HomeZada je nezamenljiva aplikacija za finansijsko planiranje za upravljanje domom. Pomaže vam da planirate i organizujete finansiranje projekata renoviranja i preuređenja vašeg doma. Pored toga, pomaže vam da pratite i organizujete sve troškove svog doma, od osiguranja do poreza na imovinu.

Svaka aplikacija za uređenje Vašeg doma je korisna

Aplikacije za renoviranje kuće mogu biti od velike pomoći kada planirate, dizajnirate i implementirate novi projekat remodeliranja. Najbolje aplikacije sadrže alate prilagođene korisniku i nude korisne preporuke koje će vam pomoći da vaše ideje za poboljšanje doma ostvare – i jeftinije su od angažovanja stručnjaka za dizajn (svi programi prikazani u nastavku nude besplatna preuzimanja).

Pinterest

Pinterest je s razlogom jedna od najpopularnijih aplikacija za dizajn enterijera. Uz personalizovane preporuke, mogućnost saradnje prilikom kreiranja tabli i beskrajnu inspiraciju za pomeranje, preuzimanje aplikacije Pinterest-a je neophodno dok smišljate svoj sledeći projekat renoviranja.

Fotelja u dnevnoj sobi

Većina aplikacija je besplatna

Photo Measures

Photo Measures pruža sva merenja vašeg doma samo sa slike. Čuva ove informacije tako da možete da se vratite na njih kada je to potrebno i odličan je alat bez obzira da li konsultujete izvođače ili sami preuzimate projekte poboljšanja doma.

Računi za poboljšanje doma

Ovo je jedna od onih aplikacija za poboljšanje doma bez koje ćete shvatiti da ne možete. Pruža sva merenja vašeg doma, uključujući konverzije jedinica jer možda niste iskusan izvođač radova ili matematičar.

Project Color bi Home Depot

Project Color Vam omogućava da praktično testirate bilo koju kombinaciju boja u Vašem domu. Savršeno je kada istražujete nove kombinacije boja ili menjate boju nameštaja u sobi. Ova aplikacija vam daje pristup hiljadama boja boje koje možete testirati i kupiti u aplikaciji.

Vaifair

Vaifair je jedan od najsveobuhvatnijih kataloga kućnog nameštaja koji je dostupan na mreži. Aplikacija Vaifair vam omogućava da praktično isprobate bilo koji od Vaifair nameštaja u vašem domu.

Ikea

Slično kao i Vaifair, ova aplikacija vam omogućava da praktično testirate bilo koju kombinaciju nameštaja koju Ikea prodaje. Više ne morate da posećujete Ikea prodavnicu da biste istražili njene izložbene salone. Sve je ovde u ovoj aplikaciji.

Dnevna soba

Neka od ovih rešenja veoma su jednostavna

Oslonite se na najbolja rešenja

Pošto renoviranje kuće pokriva mnogo različitih kategorija, naše omiljene dizajnerske aplikacije smo raščlanili prema onome što najbolje rade — od kreiranja tlocrta do usklađivanja boja boje. Pročitajte naš vodič da biste utvrdili koja aplikacija za renoviranje kuće najbolje odgovara vašem konkretnom projektu.

Chairish

Kupovina iz druge ruke nije samo dobra za životnu sredinu, već je i obična zabava. Pronađite svoj sledeći omiljeni komad u aplikaciji Chairish, gde možete da pretražujete hiljade antiknih i vintage komada nameštaja, umetnosti i dekora. Pored toga, možete da koristite kameru svog telefona da vidite kako će bilo koja stavka izgledati u vašem domu, što je veliki korak dalje od toga da je zamislite u svom umu na lokalnom buvljaku.

Iscape

Dvorište vašeg doma je jednako važno kao i unutrašnjost vašeg doma. Iscape je aplikacija za uređenje doma koja menja igru u uređenju pejzaža i od pomoći je bez obzira da li ste početnik ili stručnjak. Pruža sve što vam je potrebno za kreiranje pejzaža iz snova, od virtuelnog mapiranja do alata i biljaka u dvorištu.

admin7 najboljih aplikacija za uređenje doma

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *